Lunch Ede

Lunchen in Ede? Welkom bij Stadscafé Oscar

Even snel lunchen in Ede of juist uitgebreid tafelen met een wijntje erbij? Stadscafé Oscar is jouw lunchroom in Ede. Mét verrassende gerechten op de lunchkaart.

MenukaartReververen

Gezellig lunchen bij Stadscafé Oscar

Of u nou culinair wilt genieten van een heerlijke lunch met uw vrienden, vriendinnen, collega’s of zakenrelaties, bij Stadscafé Oscar worden de mooiste en lekkerste lunches geserveerd met passie en een glimlach. In het hartje van Ede, aan het Oude Kerkplein 20, kunt u terecht voor smaakvolle en verse lunch gerechten. Strijk neer in ons sfeervolle, gezellige stadscafé of neem plaats op ons royale en verwarmde terras voor een zinderende lunch ervaring.

Uitgebreide lunch kaart

Op de uitgebreide lunchkaart is voor iedereen wel wat te vinden. Wij maken de mooiste creaties van rijkelijk belegde luxe broodjes, smaakvolle soepen en tongstrelende salades. Ook voor een warme lunch bent u bij ons van harte welkom. Vele tevreden gasten gingen u voor en kozen voor een heerlijke uitsmijter, een broodje pulled pork, onze befaamde hamburger of zintuigprikkelende saté. Uiteraard is onze lunchkaart ook voorzien van vis- en vegetarische gerechten.

Kortom, Stadscafé Oscar is dé plek voor een onbezonnen lunch in Ede. Nieuwsgierig wat onze lunch te bieden heeft? Reserveer of kom gezellig langs en ervaar een van onze geweldige lunches.