Stadscafé Oscar foto van onze prachtige locatie

Vergaderen in Ede

Stadscafé Oscar is dé vergaderlocatie in hartje Ede

Ontspannen en culinair vergaderen in midden in het centrum van Ede? Stadcafé Oscar is jouw nieuwe favoriete vergaderlocatie in Ede.

AFSPRAAK IN PLANNENCONTACT

Vergaderen bij Stadscafé Oscar

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Ede? In het hart van Ede aan de Oude Kerkstraat 20 treft u Stadscafé Oscar. Op de 1e verdieping van ons gezellige en sfeervolle stadscafé kunt u in alle ruimte en rust vergaderen, een zakelijke bijeenkomst of een inspirerende workshop houden. Stadcafé Oscar is uitermate geschikt als trainingslocatie en biedt plaats aan gezelschappen tot 60 personen. Onze locatie is uitstekend bereikbaar, heeft ruimvoldoende parkeergelegenheid, is voorzien van een uitstekende wifi verbinding en heeft alle faciliteiten om van uw vergadering of zakelijke bijeenkomst een succes te maken.

Vergaderzaal

De sfeervolle vergaderzaal, de creatieve keukenbrigade, de hartverwarmende bediening en de centrale locatie maken Stadcafé Oscar de perfecte vergaderlocatie in Ede. Op onze bovenverdieping kunt u in alle rust vergaderen midden in het centrum van Ede. Onze locatie bevindt zich vlak bij de Oude Kerk, het stadscentrum en het gemeentehuis.

Onze creatieve keukenbrigade kan u tijdens uw vergadering voorzien van diverse heerlijke en verfrissende versnaperingen. Onze heerlijke koffie, onze prachtige lunch gerechten en een fantastische diner zorgen voor een voortreffelijk onderkomen voor uw bijeenkomst. U wordt begroet met een vriendelijke glimlach, ons service gerichte personeel legt u en uw collega’s graag in de watten en zorgt ervoor dat niets ontbreekt om een productieve vergadering of training te houden.

Meer weten? Kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een kop koffie is bij ons alles bespreekbaar! We bieden diverse vergaderarrangementen die we compleet kunnen afstemmen op uw bezoek.